Контакти:

Студентско общество за компютърно изкуство (SCAS)

Адрес: 10 Narodno sabranie sqr., Sofia 1000, Bulgaria

Телефон/факс: +359 2 9870293 или факс: +359 2 9877477

E-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите ;

URL: www.scas.acad.bg